Over Mijnkmosite

Bij Mijnkmosite.be hebben we een passie voor het ontwikkelen voor websites. Volgens ons leer je ons werk het best kennen door een kijkje te nemen in onze portfolio.

Maar dan blijft de vraag: Wie zijn we, en waar staan we voor?

Over Mijnkmosite.be

Het bedrijf

Mijnkmosite.be is een onderdeel van Analys4IT, de IT-tak van Drenco N.V. We richten ons tot ondernemingen in de Benelux, en opereren vanuit onze kantoren op een steenworp van Hasselt.+++

Het concept

Veel web designers beweren iedereen te kunnen bedienen. Bij Mijnkmosite.be zijn we op dat vlak eerlijk: Als je zoekt naar een goedkope, moest-gisteren-klaar-zijn dertien-in-een-dozijn website, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres (*).

Ons Mijnkmosite concept gaat immers uit van hoogstaande websites. Met design op maat, solide technische fundamenten, en een uitstekende nazorg. Uiteraard tegen een competitieve prijs, dat spreekt voor zich. Als dat precies is wat je zoekt voor je website, dan zit je bij ons goed.

Kiezen voor het Mijnkmosite concept, is kiezen voor een frisse en moderne website - de best mogelijke manier om je bedrijf te presenteren, in de 21e eeuw - gebouwd volgens de regels van de kunst. Dus ook responsive, eenvoudig aanpasbaar en flexibel.

(*) We bieden met CloudPress wel een oplossing aan voor eenvoudigere websites, tegen een faire prijs

Het Team

Onze team vormt een gezonde mix van ervaring en jong geweld; van mensen met oog voor design en mensen die de front-end van een website alleen wanneer nodig bekijken. Op dit moment zijn we bezig met onderhandelingen i.v.m foto's van de teamleden. Stay tuned...

The Boss

Danny Zeegers heeft de dagelijkse leiding over het Mijnkmosite.be team. Hij legt contact met de klanten en vertaalt je wensen naar opdrachten voor het team.Heeft enkele tientallen jaren ervaring in de IT sector. Schrijft momenteel aan het "Woordenboek Klantenees - Technisch Jargon."

The Artist

Alvin is onze Sr. Grafisch Ontwerper (al word hij intern meestal "gewoon" Maestro genoemd.) Met zijn digitale penseel en canvas (lees: iMac en Adobe CS4) ontwerpt en realiseert hij de look en feel van je website. Gruwelt bij de woorden "Er is een probleem in Internet Explorer."

The Technician

Steven verzorgt de technische kant van je site - van het ontwerpen van de logica tot het testen en implementeren van de verscihllende onderdelen. Noemt zlchzelf een "Jack of all trades". Kan niet kiezen tussen Mac of PC en gebruikt dus maar beide.

The Content Queen

Selina is de regerend wereldkampioen "content toevoegen aan sites" en "Bouwen van content-structuren." Ze zorgt er met andere woorden voor dat alle content snel op de juiste plaats terecht komt. Daarnaast houd ze ook je websites up to date - een niet onbelangrijke taak! Krijgt geregeld "hulp" van haar twee dochters die het toetsenbord weten staan.

Kris I

Kris I is een grafische ontwerper, die zich hoofdzakelijk bezighoud met het ontwerpen van ons drukwerk, logo's en banners. Tevens de 1e Kris die bij Analys4IT gecontracteerd werd.

Kris II

Kris II, of Kris C., focust zich op het techische gedeelte van websites. Is gespecialiseerd in Magento en OpenERP, en heeft dus, naast Nederlands en Engels, ook kennis van Python. Huidige wereldkampioen "schermen op één bureau."