Website - Huisstijl - Print

Website

mijnkmosite-logomakenEen goede website bied zonder twijfel een meerwaarde voor je onderneming. Voor een goede website geld dat ze

  • Duidelijk is
  • Opvalt tussen andere websites
  • Ze nuttige informatie levert
  • Ze toegankelijk is
  • Ze up-to-date word gehouden.

Je bedrijfswebsite is de ideale vorm van budget­vriendelijke reclame zodat dure folders, brochures, catalogen en postzendingen niet meer de grote slokoppen zijn in uw promotiebudget.

Het internet word bij het verzamelen van informatie steeds belangrijker en zelfs onmisbaar, ook en vooral in het zaken. Uit recente peilingen blijkt dat uw potentiële klanten voor het zoeken naar informatie gebruik maken van het internet. Aan de hand van deze informatie vergelijken ze, maken ze hun keuze en vellen ze snel een oordeel.

Daarom is het belangrijk dat ook jij, of je bedrijf, online "vertegenwoordigd" zijn. Wij helpen je daar graag bij.

Wij zijn de makers van het concept "MIJNKMOSITE". We ontwikkelden een systeem op basis van het Joomla CMS dat de klant volledige beheersing geeft over de content van zijn site. Daardoor kan je de bedrijfswebsite met slechts enkele klikken zelf updaten. Gemakkelijker kan niet!

Onze meerwaarde bestaat er vervolgens in dat wij voorzien in een Search engine optimalisatie (SEO) en een bijzonder mooi ogend design. Dit alles houden we binnen een klein budget.

Ga naar de website

Download Brochure

Huisstijl

logomaken-huisstijlDe  "huisstijl" van een onderneming speelt een grote rol bij het communiceren met klanten. U gebruikt onder andere uw eigen briefpapier, koppelt een signature aan uw e-mails en geeft uw visitekaartje af bij contacten. Maar is uw huisstijl wel herkenbaar? Komt de huisstijl wel overeen met de cultuur binnen het bedrijf? Word uw logo wel meteen geassocieerd met uw bedrijf?

Ons team zorgt voor een huisstijl die bij uw onderneming past - of u al een bestaande huisstijl had of niet. In samenspraak met u ontwikkelen we een huisstijl die uitstraalt waar uw bedrijf voor staat. Zo zorgen we er samen voor dat u ook tijdens het communiceren met klanten en partners een onuitwisbare indruk nalaat.

 

 

Print

logo-maken-drukwerkOp zoek naar een partners voor het ontwerpen van, en produceren van uw drukwerk? Dan zijn wij het team dat je zoekt. Na uw aanvraag bestudeerd te hebben en overlegd te hebben, maken wij uw ontwerp klaar. Vervolgens vragen we bij geselecteerde drukkerijen de beste prijs op. Wie bij ons drukwerk laat ontwerpen, is ervan verzekerd dat hij het eindresultaat zo snel mogelijk in zijn handen heeft. Alle drukwerk is bij ons in goede handen.